Een korte workshop, een dagdeel, of een tweedaagse aan de slag? Bespreek je wensen met mij!

Mijn Workshops

Ga mee op reis door je hoofd! Eigen keuzes durven maken, loslaten van angst of jezelf accepteren lukt beter wanneer je snapt hoe jij dit doet en hoe dat werkt in je brein.

Tijdens de workshops van Mi Corazon staan we stil bij wat er nu is en zet je samen met de trainers de eerste stappen in de juiste richting.

Hoe zou het voor je zijn om:

 • Te ontdekken hoe jouw patronen tot stand zijn gekomen?
 • Uit je verhaal te kunnen stappen?
 • Te begrijpen waarom je doet wat je doet?
 • Te weten wat je tegenhoudt?
 • Persoonlijke vrijheid te creëren?

 

Samen met andere deelnemers (max. 25) ga jij het gesprek en de uitdaging aan.

Mi Corazon biedt workshops aan die gaan over jou en jouw communicatie!

Workshops van Mi Corazon zijn altijd afgestemd op de wensen van de opdrachtgever!

Workshops

 

Tweedaagse workshop Vrouwelijk leiderschap

 

Authentiek leiderschap gaat niet over nadoen wat anderen doen. Jouw eigen unieke leiderschap begint met begrijpen wie jij ten diepste bent. Begrijpen waarom je doet wat je doet en waar jouw kracht ligt. Wat zijn jouw talenten en waarden en ook jouw ontwikkelpunten. We gaan samen ontdekken hoe jij als leidinggevende het verschil maakt en leiding kunt geven met impact zowel privé als zakelijk.

Download de flyer voor meer informatie.

Duur: 2 dagen

Persoonlijke effectiviteit

Haal het beste uit jezelf en word wie je echt bent.

Wie ben je werkelijk en wat zijn jouw motivaties, kwaliteiten en valkuilen? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt, zonder jezelf daarbij te verliezen. Doorbreek je patronen, bereik gemakkelijker en met meer plezier je doelen en vergroot je persoonlijke effectiviteit.

Duur: 2 dagen

Omgaan met perfectionisme

Doorbreek jouw patronen

Kijk anders naar je overtuigingen, fouten maken mag, goed is goed genoeg, ervaar hoe je verantwoordelijkheid delegeert en loslaat, maak keuzes in wat je wel en niet wilt doen, zet jouw tijd en kwaliteiten effectiever in. 

Duur: 2 dagen

Laat ’t los

Je wilt verder, beter, minder of in ieder geval anders

Hoe vaak horen of zeggen we dat en denken we stiekem: ja graag, maar hoe dan? Werkelijk loslaten om de volgende stap in je leven te kunnen maken is nog niet zo makkelijk als je niet weet hoe dat werkt in je brein. Terwijl loslaten nou juist zo helpt om stress tegen te gaan en je energieker en blijer te voelen. Ik neem je mee in hoe dit werkt in je brein. Je krijgt inzicht waarom het nog niet zo makkelijk is om los te laten. Wel beloof ik je dat het ook jou lukt om tijdens deze workshop om je eerste stap te zetten in het loslaten van dat wat jij heel graag los wilt laten. Tijdens deze workshop gaan we kijken naar de toekomst. Ook jij gaat los laten wat je nu tegenhoudt om voluit te leven. Daar waar passie, behoefte en talent samenkomen.

Duur 2 dagen

In je kracht staan als vrouw

Op zoek naar jouw zelfbeeld en authenticiteit

Voor vrouwen die willen weten wat ze wel en niet willen, stevig willen staan in het dagelijks leven, het stuur in eigen handen willen nemen, aan willen pakken met durf en lef, trouw willen zijn aan zichzelf, willen bouwen aan je zelfbeeld, nee durven zeggen en doen. In deze workshop ga jij de wijsheid van vrouwen ervaren, de essentie van je vrouw zijn ontdekken, opladen in een groep vrouwen en leer je vanuit een open hart te leven. Deze workshop belooft naast inspiratie en groeien vooral ook verbinding en plezier.

Duur 2 dagen

Jouw persoonlijke handleiding

Ga op reis binnen jezelf

Laat je inspireren om te ontdekken wie je bent om vervolgens zelfbewuste keuze te maken. Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis. Een reis waar je jezelf mag gaan ontmoeten. Ik begeleid je door jouw eigen landschap, jouw leven. Hoe ziet het eruit en wat kom je tegen? Inzicht, bewustwording en transformatie. De trefwoorden van deze workshop.

Duur 2 dagen

 

Zakelijke workshops op maat

Mijn zakelijke begeleiding is gericht op het spreken van klare taal, zeggen we hetzelfde en bedoelen we dan ook hetzelfde?

Wat is er nodig voor jullie om tot verbinding, verbetering en verandering te komen?

Mijn zakelijke workshops zijn gericht op het blijvend verbeteren van interne communicatie en samenwerking.

 • Visie en waarden, wat doe je er mee?
 • Zeg je wat je doet, en doe je wat je zegt?
 • Spreken jullie dezelfde taal en bedoelen jullie dan ook hetzelfde?
 • Hoe wordt mijn team een team?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken zodat ik voor jullie de geschikte workshop kan creëren.

  Investering:

  De investering per deelnemer per dag is v.a. €695,- ex btw

  Pakketten
  Wil jij jouw medewerkers coaching aanbieden als aanvulling op de workshop? Dat kan! Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

  Kennis maken?

  Plan dan een belafspraak in en ik bel je terug als het jou schikt of laat een bericht achter via het contactformulier

  Belafspraak

  Contactformulier

  VOLG MI CORAZON OP SOCIAL MEDIA!