Coaching laat je stil staan bij wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt

Mijn aanpak

De coaching bij Mi Corazon is altijd afgestemd op jou.
Ik geef je het beste van mijzelf om het beste in jou naar boven te halen.
De spiegel waardoor je weer stappen kunt maken in de richting die jij wilt.

Ik laat me bij het coachen leiden door de zoektocht naar hoe, waar en op welk moment mensen in hun kracht staan. Waar krijg jij energie van in je werksituatie of persoonlijk leven?

Mijn aanpak gaat uit van mogelijkheden die bij jou passen.

Tijdens de sessies onderzoeken we welke verandering jij nodig hebt om beweging te creëren. Wat wil je, hoe wil je dat en waarom wil je dat.

Coaching bij Mi Corazon:

 • Is oplossingsgericht en praktisch
 • Creëert bewustzijn
 • Geeft je handvatten voor effectieve communicatie
 • Maakt inzichtelijk waar je goed in bent en waar je nog kunt ontwikkelen
 • Zorgt ervoor dat je optimaal je kwaliteiten benut
 • Geeft je inzicht in wie je in essentie bent
 • Brengt je persoonlijke gebruiksaanwijzing in beeld

Als je dingen doet die niet in lijn zijn met wat je echt belangrijk vindt gaat het piepen en kraken. Wij gaan samen aan de slag om alles weer gesmeerd te laten lopen.

Thema’s

 

Burn-out en stress

Preventie en begeleiding. Leer om weer op te laden, herken op tijd de stress signalen van je lichaam, ontdek jouw balans tussen inspanning en ontspanning, bewust omgaan met je energie, grenzen bewaken en verantwoordelijkheid leggen waar het hoort.

HSP

Beter leren omgaan met jouw hooggevoeligheid. Ontdek hoe je jouw gevoeligheid kan inzetten als kracht en kwaliteit. Leer wat jij nodig hebt en waar jouw grenzen liggen om bij jezelf te kunnen blijven en om je goed te voelen.

Energie en flow

Meer rust in je hoofd, positief denken, gevoel van vrijheid, meer energie, leren omgaan met en loslaten van negatieve gedachten,  hulp leren vragen, grenzen bewaken en bewust omgaan met je energie.

Richting bepalen

Weten wat bij je past, waar jij passie voor hebt en waar jij naartoe wilt in je carrière en in je privéleven, keuzes leren maken met je hart, hoofd en buik op één lijn.

In je kracht staan

Sterker in je schoenen staan, beter je grenzen aangeven, inzicht in je kwaliteiten, tevreden zijn met wie je bent, durven te zijn wie je bent, kiezen aan wiens verwachtingen je nog wilt voldoen en néé durven zeggen.

Coachsessies

1-op-1 coaching:

 • Gratis intake
 • 6, 9 of 12 op maat gemaakte coaching sessies van 75 minuten. In de eerste sessie wordt de doelstelling in overleg bepaald
 • De mogelijkheid om tussen de sessies door vragen te stellen via e-mail
  (1 e-mail per week)
 • Opdrachten voor tussen de sessies door zodat je intensief bezig bent en zorgt dat de inzichten echt landen
 • Praktische adviezen en oefeningen
 • Ademhalingsoefeningen, ontspanningsmeditaties en visualisaties
 • Een mooi schriftje om je ontwikkelingen in op te schrijven.

 

Verhinderd?
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Bij te laat afmelden / verzetten of niet komen opdagen ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen voor de volledige behandeling.

 

Tarieven Coachtrajecten

 

Ervaringen 

Claudia

Na het eerste coaching moment was ik al zo opgelucht, ik hoef op deze manier geen 80 te worden, hier kan ik wat aan doen. De coaching heeft mij geholpen om beter met mijn eigen emoties en die van andere om te gaan. Het heeft mijn tools gegeven om niet aan het einde van de dag overprikkeld te zijn. Ik durf nu mijn gevoel te volgen.

Door alles wat ik geleerd heb waardeer ik mijzelf meer en heb ik meer eigenwaarde en zelfvertrouwen. Wat weer resulteert in dat ik uitdagingen en moeilijke gesprekken niet uit de weg ga. Na het coachingstraject kan ik zeggen: Ik ga die opleiding volgen en ik durf de volgende stap in mijn carrière te zetten. Full of great things, dit stond op mijn schriftje dat ik had uitgekozen maar zo voelt het nu ook echt.  

Mirella

Ik kan beter omgaan met confrontaties en discussies zowel zakelijk als privé. Ik ben meer in balans en vanuit deze balans kan ik betere keuzes maken en met emoties omgaan.

Wat ik gewaardeerd heb is de persoonlijke aanpak van Natasja Aussems, gericht op wat ik nodig heb. Ik heb het ervaren als een fijne, doeltreffende begeleiding waar echt de verbinding wordt gemaakt. Ik waardeer het coachtraject bij Natasja dan ook met een 10!

Wendy

Mijn ervaring van jouw begeleiding is dat je oprecht bent. Je begeleid echt vanuit jou hart.

Ik heb geleerd om mijn gevoel toe te laten (angst, verdriet, boosheid) en heb samen met jou onderzocht waar deze gevoelens vandaan kwamen. Je hebt me naar deze gevoelens gebracht om ze te voelen, te horen en daarna los te mogen laten. Hierdoor ontstaat er ruimte om weer van mezelf te houden en te kijken waar ik heen wil. Mijn belangrijkste inzicht is dat IK er mag zijn!

Het grootste verschil met de Wendy tijdens de eerste sessie en de laatste sessie is dat er nu een krachtige, positieve en liefdevolle Wendy is.

Ik heb de coaching als zeer prettig en liefdevol ervaren. Soms komen er mensen op je pad die je op dat moment nodig hebt.

Saskia

Natasja Aussems is altijd enthousiast en duidelijk. Ze heeft mij een spiegel voor gehouden waardoor ik op een recht pad ben blijven lopen. Wel heb ik diverse zaken onderzocht, maar hield het einddoel voor ogen. Wat maakt mij gelukkig. Verder ben ik tot rust gekomen. Even de tijd nemen om alles wat je mee hebt gemaakt, te verwerken en dan pas de volgende stap zetten.

Na deze coachperiode is dit voor mij helder en kan ik weer stappen zetten richting een mooie toekomst. Wil je duidelijkheid in jouw persoonlijkheid, waarden en kwaliteiten? Dan bezit Natasja de skills om je hierbij te helpen.

Maria

In eerste instantie was ik sceptisch over het coaching traject toen dit door mijn manager werd voorgesteld. Nu achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Ik ben gegroeid, heb vertrouwen in mijn kunnen en mijn zijn! Mijn ervaring voor wat betreft het coaching traject bij Natasja Aussems is meer dan geweldig en geef ik een 10! Wat ik geleerd heb tijdens het traject is dat ik er mag zijn, dat ik sterker ben dan ik dacht. Ik durf meer en kan meer dan ik dacht.

Liefs Maria

Kennis maken?

Plan dan een belafspraak in en ik bel je terug als het jou schikt of laat een bericht achter via het contactformulier

Belafspraak

Contactformulier

VOLG MI CORAZON OP SOCIAL MEDIA!