Het beste wat je kunt worden is jezelf.

Laat je ware potentieel ontwaken.

Human Design geeft je inzicht in je persoonlijke gebruiksaanwijzing

Ontdek je unieke blauwdruk, je persoonlijke gebruiksaanwijzing. Ontdek wat werkt voor jou zodat je keuzes kunt maken die in lijn zijn met je ware zelf. Creëer een leven dat echt bij je past. Door jezelf te begrijpen, ervaar je flow en vrijheid. Je krijgt inzicht in je natuurlijke aanleg, sterke punten en uitdagingen. Het leven is een reis, geen race. Je sterke punten en mogelijkheden van je design begrijpen zorgt ervoor dat je van de meest effectieve reis kunt genieten. Jij bent uniek!

Aanbod:

 

Met Human design raak je vertrouwd met je eigen kracht. Het stelt je in staat je eigen koers uit te zetten. Ik nodig je uit om de persoon te zijn die je altijd al was, diep van binnen.
Ik heb gezien hoe het leven van mensen steeds betekenisvoller en meer ontspannen werd, naar mate ze meer zichzelf konden zijn. Benieuwd naar jouw Human Design? Lees verder voor de mogelijkheden.

Human Design

De basis van jouw design

De weg naar je gelukkigste, meest succesvolle zelf. Human Design helpt je aangeboren gaven en eigenschappen te herkennen, zodat je kunt zijn wie je echt bent – wat de meest moeiteloze weg is om je droomleven te leven.

Inzicht krijgen in je persoonlijke design:
Hoe zou het zijn om je persoonlijke gebruiksaanwijzing te kennen? Inzicht in jouw unieke kwaliteiten en beperkingen? Zodat je moeiteloos de juiste keuzes maakt?

Met een Human Design reading krijg je deze gebruiksaanwijzing. Van wie je denkt dat je moet zijn, naar wie je écht diep van binnen bent. Human Design is de meest gedetailleerde weergave van hoe jij als mens werkt. Zo ongeveer alles wat je kunt ervaren, aan gevoelens, drijfveren, maar ook aan kwaliteiten en valkuilen zit erin. Het geeft jou een kijkje in je diepste zelf, van waaruit je vervolgens zelf kunt gaan experimenteren.

Lees verder...

Je leert jouw Human Design chart te lezen en te begrijpen! In de schriftelijke reading komen de belangrijkste onderdelen van je chart aan bod: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme en profiel. Ook geef ik je meer inzicht in je open en gesloten centers, je kanalen en jouw purpose (incarnation cross).

Alle basis informatie uit je chart breng ik samen om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt, en ik geef je persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design.

Kosten: Schriftelijke reading, €150,- (ex btw) DE BASIS VAN JE DESIGN, Jouw reading als pdf

Inclusief:

 • schriftelijke rapportage van bijna 30 pagina’s
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • pdf bestand
 • handige tips

Persoonlijke reading

Wil jij graag persoonlijk jouw Human Design ontrafelen? In een sessie van een uur bespreek ik de meest wezenlijke aspecten in jouw design. De belangrijkste basisonderdelen van je chart komen aan bod: je energie type, strategie, inner authority, not-self theme en profiel. Ook krijg je meer inzicht in je open en gesloten centers, kanalen en jouw purpose (incarnation cross).

Het doel van een reading is om je een handleiding te geven voor het nemen van beslissingen die bij jou passen. Met de strategie die je meekrijgt, kun je heel praktisch aan de slag gaan. Human Design nodigt je uit om te onderzoeken en te experimenteren. Deze persoonlijke reading geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je chart te duiken.

Lees verder...

Kosten: Persoonlijke reading,  €250,- (ex btw)

Inclusief:

 • 60-90 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross
 • online via Teams
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Reading combi pakket

Wil jij graag een persoonlijke reading inplannen maar ook een schriftelijk rapport ontvangen? Kies dan voor het combi pakket: een schriftelijk rapport plus een mondelinge toelichting en de mogelijkheid om vragen te stellen en bepaalde onderdelen van je chart te verdiepen.
Het combinatie pakket geeft je de kans om nóg dieper in de onderdelen van je chart duiken. Voorafgaande het gesprek ontvang je een uitgeschreven reading zodat je voldoende basiskennis hebt. Tijdens het gesprek onderzoeken we de onderliggende energieën in je chart maar ook kun jij aangeven op welke onderdelen je wilt verdiepen.

Lees verder...

Kosten: Reading combi pakket, €350,- (ex btw)

Inclusief:

 • Schriftelijke rapportage + 60-90 minuten sessie
 • concreet, praktisch, persoonlijk
 • focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen incarnation cross + verdieping van deze elementen
 • schriftelijke rapportage van bijna 30 pagina’s
 • gesprek online via Teams
 • mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • voldoende ruimte om vragen te stellen

Coaching op basis van Human Design

Wil jij meer naar je gevoel luisteren, meer voor jezelf kiezen, maar weet je niet hoe?
Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Concrete vragen of situaties die aandacht vragen, die blijven terug komen? En ben jij benieuwd hoe je daar vanuit jouw unieke design het beste mee om kunt gaan?

Claim je plek voor een coaching sessie met mij om je personality by design te ontdekken. Ontdekken wie je werkelijk bent. Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven. Om verliefd te worden op wie jij werkelijk bent, in plaats van degene te blijven die je ‘hoorde’ te zijn.Om ja te zeggen tegen jezelf en de potentie die jij binnen in je voelt. Om ja te zeggen tegen wat volledig past bij jou vanuit je unieke Human Design. Om te gaan doen wat jij wilt!

 

Lees verder...

Van tevoren duik ik in jouw design. Ik deel de opvallendste bevindingen: wat is uniek voor jou? Waar loop jij in jouw design mogelijk tegenaan? Daarna gaan we in gesprek en bepalen we aan de hand van waar jij nu staat, wat de eerste stap is die jij vandaag nog kunt zetten om dichterbij jezelf te komen. Om keuzes te maken die nóg meer aansluiten bij hoe jij en hoe jouw energie werkt.

Omdat een reading nogal een overload aan informatie kan zijn en je toch maar één verandering tegelijk écht kunt doorvoeren, is dat waar de focus ligt. Waar ligt de grootste winst? Waar kun jij vandaag nog starten om jouw energie nog meer tot zijn recht te laten komen?

Tevens beantwoord ik de vragen die je op dat moment hebt -allemaal met jouw unieke design als uitgangspunt. Want alle antwoorden liggen in jou, maar soms is het fijn als iemand even met je mee denkt, als iemand je even op weg helpt!

Kosten Human Design coaching sessie: €175,- ex btw per uur

Inclusief:
• 60 minuten sessie
• concreet, praktisch, persoonlijk
• focus op specifieke vragen of thema’s
• online via Teams
• mogelijkheid tot opname van het gesprek
• voldoende ruimte om vragen te stellen

 

Human Design Business Reading,
nu voor maar 149 euro ex btw i.p.v. 249 euro ex btw

Ontdekken hoe jij business kunt doen op een manier waar je blij van wordt, met klanten waar je energie van krijgt? Ontdek het in een Human Design Business reading.

In deze reading kijken we naar jouw unieke business blauwdruk. Zo kun jij het bedrijf creëren dat helemaal bij jou past. Hoe jij jouw bedrijf zo kunt transformeren, dat het energie én geld genereert. Je business op de meest passende manier inrichten. In een reading via teams lopen we samen langs je chart.

Ben je klaar om een business te creëren die je mega veel voldoening oplevert, leren ondernemen vanuit je design en hoe je alleen maar droomklanten aantrekt. Allemaal op jouw manier, vanuit jouw Human Design.

Lees verder...

Ik ga je geen trucjes leren. Ik help je ontdekken wat jouw authentieke, integere en meest zuivere manier is om succesvol te ondernemen.

Ben je er klaar voor? Claim dan jouw plekje om een Human Design Business reading te boeken.

Human design geeft je een diepe kijk in jezelf. Wat zijn je talenten, waar ben je goed in, wat is jouw kracht en wat maakt jou uniek. Als je vanuit die energie je bedrijf gaan runnen, gaat dat je meer droomklanten én meer vrijheid opleveren!

Inclusief:

✔️ Uitleg over jouw business design.
✔️ Marketing, sales, social media en content op een manier die bij jou past.
✔️ Hoe jij jouw energietype in kunt zetten in je business.
✔️ Jouw natuurlijke talenten en hoe je deze kunt inzetten.

Boek nu jouw Human Design Business reading! Nu voor maar 149 euro ex btw i.p.v. 249 euro ex btw.

Online training Human Design voor ondernemers

BEN JIJ KLAAR VOOR:

Het ontdekken van jouw allergrootste krachten, valkuilen en wie jij werkelijk bent.
Weten hoe jij jouw droomklanten kunt aantrekken. Dit gaat over toewijding aan de potentie die jij binnen in je voelt. Het fundament leggen en afgestemde acties zetten.

Je haalt het meest uit de training als je zelfstandig ondernemer bent. De praktische informatie is direct toepasbaar in je business. Ben je nog geen ondernemer, maar ben je wel van plan binnenkort te starten? Dan is de training een perfecte stap om direct alle voordelen van ondernemen aligned met je design in te voeren.

Iedereen heeft een unieke businessblauwdruk. In deze training kijken we naar jouw unieke business blauwdruk. Zo kun jij het bedrijf creëren dat helemaal bij jou past.

Lees verder...

Hoe kun jij jouw bedrijf zo transformeren, dat het energie én geld genereert?
Het moment dat jij aligned stappen gaat zetten, volgt de rest vanzelf.

Wat leer je tijdens de training Human Design in je bedrijf:

✔️ Hoe jij ervoor zorgt dat jouw valkuilen jouw grootste kracht worden in je bedrijf
✔️ Marketing, sales en content creatie zodat je jouw ideale klanten aantrekt
✔️ Aanbod dat afgestemd is op jouw human design chart
✔️ Social media inzetten op een manier die bij jou past
✔️ Positionering van jouw unieke talenten

Hoe meer je leert over jezelf, des te meer vrijheid je krijgt om een leven te creëren dat in lijn is met wat echt past bij jou, met wie je werkelijk bent.

Je sterke en zwakke punten en mogelijkheden van je design begrijpen om van de meest effectieve reis te genieten, zonder jezelf te vergelijken met de route, strategie of tactiek van iemand anders. Bekend en vertrouwd zijn met je eigen kracht. Het stelt je in staat je eigen koers uit te zetten.

Het beste wat je kunt worden is jezelf. Laat je ware potentieel ontwaken.

Investering: 295 euro ex btw.

Mail mij voor het claimen van jouw plek of volg mij op social media en LinkedIn om te zien wanneer de volgende mogelijkheid is voor deze waardevolle training.

De training vindt online plaats via teams. 

Ervaringen 

Eline

Natasja heeft een workshop human design aan mijn mastermind gegeven en wat een kennis heeft deze dame in huis.

Het was geen gemakkelijk publiek, van gevorderde human design kenners tot newbies, maar Natasja draaide haar hand er niet voor om.

En het beste gedeelte, echt unieke kennis over ondernemen, content en marketing vanuit jouw human design.

Wat mij betreft is dit echt een must do voor iedere ondernemer: een human design in business READING!

Eline Maree, Founder @ online platform Startende Vrouwelijke Ondernemers

Kennis maken?

Plan dan een belafspraak in en ik bel je terug als het jou schikt of laat een bericht achter via het contactformulier

Belafspraak

Contactformulier

VOLG MI CORAZON OP SOCIAL MEDIA!