Over mij

Natasja Aussems

Welkom bij Mi Corazon coaching en training. Mijn naam is Natasja Aussems en ik ben gecertificeerd NLP master coach, trainer, Human Design expert en familie- en organisatie opsteller. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Vanaf mijn jeugd heb ik mij verdiept in bewustwording, mindset en het menselijke brein. Als professional en ervaringsdeskundige weet ik hoe theorie en praktijk samenvloeien.

 

Met het starten van Mi Corazon coaching en training heb ik letterlijk mijn hart gevolgd. Ben jij er klaar voor om ook je hart te volgen? Vanuit je hart in je kracht!

Mijn why?

 

Ik help je om een gezondere balans in het dagelijks leven te vinden en begeleid je in je persoonlijke groeiproces. Mijn missie en passie is het om jou weer in je kracht te zetten, zodat je vanuit zelfvertrouwen (weer) kan stralen en je echt je plek in kunt nemen.

We gaan er voor zorgen dat je van de waakvlam af gaat en doet waar je van ‘aan’ gaat. Samen identificeren we de obstakels die je tegenhouden. Je krijgt inzicht in je persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Ik geef je handvatten om situaties om te buigen en je eigen kracht te behouden. Je hoeft je hierdoor niet meer kleiner te voelen, je durft voor jezelf op te komen, je kunt voor jezelf gaan staan, dat is wat ik iedereen gun. Vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen je leven leiden.

Het gaat erom dat je je hart laat spreken en doet waar je van houdt. Als je weet wat je wilt, doelen bepaalt en daar de juiste acties aan koppelt, kom je echt van A naar B. Dan ervaar je flow, dan ga je met de stroom mee!

 

Ik ben jouw supporter, coach en trainer die je aanmoedigt om de weg te volgen die je echt wilt. Op weg om weer: energie, motivatie, plezier te ervaren. In vuur en vlam te staan en te doen waar je van houdt. Dat waar je hart sneller van gaat kloppen.
Dit is jouw leven, leeft het!

Ben jij er klaar voor om in je kracht te staan en om vanuit zelfvertrouwen te stralen?

Mijn motto is “Luister naar je hart, dat klopt” , en van daaruit zullen we ontdekken waar jij echt naar op zoek bent en wat jou laat stralen. Je passie en persoonlijke handleiding om in de flow te komen.

Na mijn eigen persoonlijke uitdagingen en burn-out heb ik geleerd om keuzes vanuit mijn hart keuzes te maken en dichter bij mijzelf te komen. Nu  begeleid ik jou met mijn hart, zodat jij weer kunt opbloeien en in je kracht kunt staan.

Werken met mij

 

Wil jij zonder omweg of nog een keer de verkeerde afslag te nemen: meer doen in minder tijd, rust in je hoofd en genoeg energie hebben voor alles wat jij belangrijk vindt? Lekker in je vel zitten, je energiek voelen en flow ervaren. Tijd voor alles waar je tijd aan wil besteden, doelen helder hebben en deze behalen, meer voor elkaar krijgen, meer grip op je leven, je communicatie soepeler laten verlopen. Balans in werk en privé, focus.

De meesten van ons weten wel hoe het is om een balans te hebben gehad, maar door gewijzigde omstandigheden zijn we die soms kwijt geraakt. Vanuit verbinding draag ik graag bij aan jouw groei zodat jij geïnspireerd wordt om in de flow te komen en persoonlijke vrijheid te ervaren: focus, flow, energie en balans.

Wil jij mijn recept om altijd genoeg energie te hebben, te komen van jou A naar jou B. Hoe jij jouw kracht kan benutten, jij flow en focus hebt. Je manier van denken, doen en voelen bepalen of dit zo is…

Ben jij hier aan toe? Dan zijn wij een match. Ik deel graag mijn recept met jou tijdens mijn programma, trainingen, opstellingen of coaching. Neem contact met mij op zodat we kunnen kijken of je hier klaar voor bent.

Kennis maken?

 Laat een bericht achter via het contactformulier of plan een belafspraak in en ik bel je terug als het jou schikt

Contactformulier

13 + 5 =

Belafspraak

VOLG MI CORAZON OP SOCIAL MEDIA!