Over mij

Natasja Aussems

Welkom bij Mi Corazon coaching en training. Mijn naam is Natasja Aussems en ik ben geaccrediteerd Nobco Coach, NLP master en familie- en organisatie opsteller. Daarnaast heb ik mij vanaf mijn jeugd verdiept in bewustwording, mindset en het menselijke brein. Als professional en ervaringsdeskundige weet ik hoe theorie en praktijk samenvloeien.

 

Met het starten van Mi Corazon coaching en training, heb ik letterlijk mijn hart gevolgd. Ben jij er klaar voor om ook je hart te volgen?

Mijn why?

 

Ook ik weet tegen welke barrières je aan kunt lopen. In mijn leven heb ik de nodige uitdagingen op mijn pad gekregen. Dit was niet altijd even gemakkelijk maar ze hebben mij uiteindelijk veel gebracht.

Na een burn out heb ik vanuit mijn hart keuzes durven maken. Dat was best heel spannend. Door mijn hart te volgen en dichter bij mijzelf te komen ben ik geworden wie ik nu ben. Open, spontaan, gedreven, energiek, een doorzetter en een verbinder.

 

Heftige gebeurtenissen op verschillende vlakken hebben mij uitgedaagd om mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en de impact van emoties op je gezondheid.

Iedereen is het waard om zich gezien en gehoord te voelen.
Ik geef je inzicht in hoe je met situaties om kan gaan en deze zo kan ombuigen dat je in je eigen kracht kan blijven staan.

Dat gun ik iedereen, dat jij jezelf niet meer kleiner hoeft te voelen, voor jezelf durft op te komen, voor jezelf kunt gaan staan. Vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Werken met mij

 

Wil jij zonder omweg of nog een keer de verkeerde afslag te nemen: meer doen in minder tijd, rust in je hoofd en genoeg energie hebben voor alles wat jij belangrijk vindt? Lekker in je vel zitten, je energiek voelen en flow ervaren. Tijd voor alles waar je tijd aan wil besteden, doelen helder hebben en deze behalen, meer voor elkaar krijgen, meer grip op je leven,  je communicatie soepeler laten verlopen. Balans in werk en privé, focus.

De meesten van ons weten wel hoe het is om een balans te hebben gehad, maar door gewijzigde omstandigheden zijn we die soms kwijt geraakt. Vanuit verbinding draag ik graag bij aan jouw groei zodat jij geïnspireerd wordt om in de flow te komen en persoonlijke vrijheid te ervaren: focus, flow, energie en balans.

Wil jij mijn recept om altijd genoeg energie te hebben, te komen van jou A naar jou B. Hoe jij jouw kracht kan benutten, jij flow en focus hebt. Je manier van denken, doen en voelen bepalen of dit zo is…

Ben jij hier aan toe? Dan zijn wij een match. Ik deel graag mijn recept met jou tijdens mijn programma. Neem contact met mij op zodat we kunnen kijken of je hier klaar voor bent.

Kennis maken?

Plan dan een belafspraak in en ik bel je terug als het jou schikt of laat een bericht achter via het contactformulier

Belafspraak

Contactformulier

VOLG MI CORAZON OP SOCIAL MEDIA!