Over mij

Natasja Aussems

Welkom bij Mi Corazon coaching en training. Mijn naam is Natasja Aussems en ik ben gecertificeerd Nobco coach, trainer, NLP master en familie- en organisatie opsteller. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Vanaf mijn jeugd heb ik mij verdiept in bewustwording, mindset en het menselijke brein. Als professional en ervaringsdeskundige weet ik hoe theorie en praktijk samenvloeien.

 

Met het starten van Mi Corazon coaching en training heb ik letterlijk mijn hart gevolgd. Ben jij er klaar voor om ook je hart te volgen? Vanuit je hart in je kracht!

Mijn why?

 

Het is mijn missie om je te helpen weer een gezondere balans in het dagelijks leven te leren vinden. Het is mijn passie om je mee te nemen in je persoonlijke proces.

Het doel is jou weer in je kracht zetten zodat je vanuit zelfvertrouwen (weer) kan stralen. We gaan er voor zorgen dat je van de waakvlam af gaat en doet waar je van ‘aan’ gaat.
We maken Inzichtelijk wat je tegenhoudt zodat je het heft weer in eigen hand kan nemen zodat Je kan groeien en weer leert vertrouwen op je innerlijk kompas. Je krijgt Inzicht in je persoonlijke gebruiksaanwijzing en ontdekt hoe waardevol deze bewustwording is.

Ik geef je inzicht in hoe je met situaties om kan gaan en deze zo kan ombuigen dat je in je eigen kracht kan blijven staan. Dat jij jezelf niet meer kleiner hoeft te voelen, voor jezelf durft op te komen, voor jezelf kunt gaan staan, dat is wat ik iedereen gun. Vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen je leven leiden.

Het gaat erom dat je je hart laat spreken en doet waar je van houdt. Als je weet wat je wilt, doelen bepaalt en daar de juiste acties aan koppelt, kom je echt van A naar B. Dan ervaar je flow, dan ga je met de stroom mee!

 

Ik ben graag je supporter. De coach en trainer die je aanmoedigt en zorgt dat je de weg neemt die je echt wilt gaan. Op weg om weer: energie, motivatie, plezier te ervaren. In vuur en vlam te staan en te doen waar je van houdt. Dat waar je hart sneller van gaat kloppen.
Dit is jouw leven, leeft het!

Ben jij er klaar voor om in je kracht te staan en om vanuit zelfvertrouwen te stralen?

“Luister naar je hart, dat klopt” is mijn motto. Vanuit dit motto gaan we er achter komen waar jij echt naar op zoek bent. Vanuit je hart erachter komen waarvan jij écht gaat stralen, op zoek naar je passie, je persoonlijke handleiding om in de flow te komen.

Heftige gebeurtenissen op verschillende vlakken hebben mij uitgedaagd om mij te verdieping in persoonlijke ontwikkeling en de impact van emoties op je gezondheid.

Na een burn-out heb ik vanuit mijn hart keuzes durven maken. Dat was best heel spannend. Door mijn hart te volgen en dichter bij mijzelf te komen ben ik geworden wie ik nu ben. Open, spontaan, gedreven, energiek, een doorzetter en een verbinder. Ik begeleid je vanuit mijn hart, in verbinding, zodat jij weer aan gaat en in je kracht kan staan.

Werken met mij

 

Wil jij zonder omweg of nog een keer de verkeerde afslag te nemen: meer doen in minder tijd, rust in je hoofd en genoeg energie hebben voor alles wat jij belangrijk vindt? Lekker in je vel zitten, je energiek voelen en flow ervaren. Tijd voor alles waar je tijd aan wil besteden, doelen helder hebben en deze behalen, meer voor elkaar krijgen, meer grip op je leven, je communicatie soepeler laten verlopen. Balans in werk en privé, focus.

De meesten van ons weten wel hoe het is om een balans te hebben gehad, maar door gewijzigde omstandigheden zijn we die soms kwijt geraakt. Vanuit verbinding draag ik graag bij aan jouw groei zodat jij geïnspireerd wordt om in de flow te komen en persoonlijke vrijheid te ervaren: focus, flow, energie en balans.

Wil jij mijn recept om altijd genoeg energie te hebben, te komen van jou A naar jou B. Hoe jij jouw kracht kan benutten, jij flow en focus hebt. Je manier van denken, doen en voelen bepalen of dit zo is…

Ben jij hier aan toe? Dan zijn wij een match. Ik deel graag mijn recept met jou tijdens mijn programma. Neem contact met mij op zodat we kunnen kijken of je hier klaar voor bent.

Kennis maken?

 Laat een bericht achter via het contactformulier of plan een belafspraak in en ik bel je terug als het jou schikt

Contactformulier

13 + 4 =

Belafspraak

VOLG MI CORAZON OP SOCIAL MEDIA!